ESCULL EL TEU CLUB 

El primer pas és escollir un dels tres Clubs que te proposem. Club km 20, Club km 30, Club km 50 que corresponen al import en euros. Sabem que no és una decisió fàcil, els tres clubs son molt molt xulos… tria el que et faci més il·lusió i no et preocupis per que sempre pots canviar de Club si més endavant en vols provar un de nou. 

CONTACTA'NS

Si ja has ecollit el Club, donar-te d'alta no pot ser més fàcil. Només has d'escriure'ns un email a la direcció km0@unio.coop o trucar-nos al telf. 93 730 58 40 i t'explicarem tot el procés d'inscripció que farem via email.

MÉS COSES QUE HAS DE SABER

Contestarem el teu email informan-te que hem rebut la teva petició y t'enviarem tota la informació d'us i un formulari que hauràs d'omplir per donar-nos la teva informació personal de l'enviament y les dades bancàries d'on fer la domicialització mensual. 

I ja està! A partir d'aquí, nosaltres ens en encarreguem de tota la resta! Tu només hauràs d'encarregar-te de rebre el teu Club la segona meitat de mes. Recorda obrir-lo lentament i amb la ment oberta. 

És un Club mensual i està actiu durant onze mesos de l'any, de setembre a juliol. 

La inscripció al Club és gratuïta.

La cancel·lació del Club, es pot realitzar en qualsevol moment, no hi ha compromís de permanència

Els tres Club son sorpresa, per aquest motiu no rebràs la informació prèvia a la selecció de productes que rebràs. La informació te l'enviarem al teu email, més o menys a les mateixes dates que rebràs la teva sorpresa.

Cada Club pot variar el número d'ampolles i el tipo de productes. No sabràs si  t'arribarà 1 ampolla, dos, tres… si seran vins blancs, espumosos, negres o dolços… olis d'oliva, vinagres, fruits secs, vals per tastos, si inclús arribarà algún producte exclusiu…

L'enviament del Club és gratuït. Les ampolles del teu Club les rebràs cada mes sense cap cost afegit si estàs dins de Catalunya, si estàs a fora,  t'informarem ja que les despeses de logística canvien segons destí i pes. 

I fins aquí et podem explicar! Tota la resta és secret. 

Recorda que si vols inscriure't en aquest Club mensual, només ens has d'escriure un email a la direcció  km0@unio.coop o trucar al telf. 93 730 58 40 i t'explicarem tot el procés d'inscripció que farem per email. 


Cistella

La cistella està buida.